Gergő

2013.02.05. 11:49

Napló:

Mostanság alig írtam. Ennek több oka is van. Egyrészt új környezetben dolgozok és bele kell tanulnom. Másrészt nem tudom mit írjak. Nem, nem azért, mert nem lenne miről, inkább azért, mert nem tudom hogy.

Mindegy. Szóval a január eléggé izgalmasan telt, mert ez Gergő vizsgaidőszaka. Nem tudjuk állandóan ellenőrizni, de ezt alaposan zokon is veszi. Felnőtt férfi ő, nem kell piszkálni, holmi tanulásra való rákérdezéssel. Amikor megkérdezzük, a sztenderd válasz, hogy egész délelőtt tanult. Délután meg szeretne kicsit pihenni.

Ha az internet megvonással fenyegetjük (ez az egy "eszköz" maradt a kezünkben), akkor meg nagyon agresszívvé válik. Most, hogy vége a vizsgáinak, komoly eredményt ért el. Sikerült befejeznie a tanulmányait, határidő előtt. Hat tárgyat vett fel ebben a félévben, ebből ötből kaszálták el. Nem egyszer.

Most Anikóval együtt vagyunk beleesve a kétségbe, mert Gergő közölte, hogy már nem is érdekelte az egész, mit vagyunk oda. Legújabban katona akar lenni. Persze nem mezei bokorugró, hanem egyből parancsnok. Egy "apró" akadálya van, hogy szemüveges. Kitalálta, hogy majd jól meg lézerműtteti és az olyan, mintha sose lett volna baja. Még azt is vállalná, hogy elmegy dolgozni és az évek alatt összeszedett pénzét beáldozza.

Apróság, de a katonai főiskolába felvételi követelmény az angol középfokú nyelvvizsga. Amire azért eléggé kell hajtania. Jelenleg jóval esélyesebb, hogy németből tegye le, ezzel is plusz pontokat szerezzen a felvételihez. Utána ugrik bele az angolba.

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr285063819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása