szekrény állva

2013.07.11. 08:54

Napló:

Anikó újra IB elnök a társasházban. A lakók jöttek hozzánk, hogy vállalja el, mert az előző komoly összegekkel nem tud elszámolni (Más házakat is elvállalt és ott is így járt el, sőt hatályos bírósági ítélet is van ellene). Ez azzal az aprósággal járt, hogy újra megörökölte a ház iratait. Ki kellett költöznöm a szekrényem nagy részéből, hogy hely legyen az iratoknak, de így sem volt elég a hely.

Ezért a garázsban várakozó régesrégi Barba polcainkat áldoztuk be a közösbe és az egyik tároló helységben összeraktam 2 polcot. Ez így nem akkora kunszt. De ha azt elárulom, hogy nem volt hely arra, hogy a fekve összerakjam és utólag felállítsuk, akkor ? Na végül úgy raktam össze, a felében Gergő segített, hogy az álló oldalakra fúrtuk/csavaroztuk rá a polcokat. Fél kézzel a oldalfalat tartani a másik kézzel a polcot és maradékkal a csavart tekertük...még jó hogy titokban polipok vagyunk. :)

Persze néhány hónappal később kiderült, hogy tűzbiztonsági/rendészeti szempontból ez így nem jó, ezért majd adandó alkalommal zárt fém szekrény kell, de addig nincs más.

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr475132433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása