Prime Holiday Club

2013.01.15. 10:38

Napló:

Tegnap tartoztam egy úttal az ördögnek. Mivel már nem használjuk, el szeretnénk adni a keszthelyi üdülési jogunkat. Már belefutottunk egy "újra eladó" cégbe az Online Resorts -ba. Mindkét cég közös vonása, hogy megpróbál egy újabb bőrt lehúzni az üdülési jogok boldogtalan tulajdonosairól.  Mindketten újabb összegeket kérnek, amiért cserébe semmit nem ígérnek csak annyit, hogy megpróbálják újra értékesíteni. Ez a tapasztalatok szerint kimerül annyiban, hogy (jó esetben) felteszik a weboldalukra, hátha valaki végső kétségbeesésében vásárol egyet. Míg a régebbi Online Resorts minden esetben kér egy "regisztrációs" díjat, a Prime Holiday "csak" a külföldi reklámoztatásért. A belföldi "eladásért" elvileg nem. Ha esetleg bárki üdülési hetét sikerült ezeken illetve hasonló cégen keresztül értékesíteni, ne tartsa magában. Igazából az, hogy "ismerek valakit, aki hallotta, hogy a szomszéd unokatesója...." nem számít a szememben.

Bár szerintem ha egy tisztességes cég lépne be ebbe a körbe az nagyon megszedné magát. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr55019376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iRon242 2013.07.11. 21:12:57

Szia Alex!

Én holnap randizok az ördöggel ;-) Majd beszámolok...

Üdv,
iRon

Ilcsi53 2013.11.21. 12:04:43

Alex 66-tól kérdezném, hogy a január óta eltelt idő alatt végül is sikerrel jártál? Csak azért kérdezem, mert én most voltam október végén ennél a klubnál. És persze tőlem is legomboltak összeget, mondván, hogy külföldi oldalakon fogják hirdetni, és erre kell a pénz. Amit természetesen nem fogok bánni abban az esetben, ha tényleg nem a szokásos szélhámosokat fogtam ki most is. Én a horvátországi üdülési jogomat árulom - amit imádok egyébként - de kis házat szeretnék venni és erre kell az összeg.Drukkoljatok, hogy végre tényleg egy igazi megbízható cég legyen a Prime Holiday Club. (Hozzáteszem, a fiatalember elég dörzsöltnek, de megbízhatónak látszott, szimpatikus volt.)
iRon Veled mi újság azóta, hogy randiztál az ördöggel? Köszönöm, ha válaszoltok.

bluebee 2014.01.18. 14:00:27

Sziasztok! Ne legyetek már ennyire naivak! Soha ne adjatok előre pénzt! Soha nem fogják eladni! Nekünk 5 jogunk volt, soha semelyiket egyik sem adta el, mivel nem voltak hajlandóak sikerdíjért vállalni az eladást. Eladják majd 2 millióért? És nem vállalják 90%-os sikerdíjért! Fel is hívhattok, írhattok nekem, ingyen adok tanácsot! Egyetlen megoldást tudok ajánlani: ajándékozzátok el, adjátok vissza ingyen, vagy fenyegessétek perrel azt akitől vettétek. Nekem gy sikerült a 970.000 Forintos üdülőjogot 130.000-ért visszavetetnem. Semennyi pénzt ne reméljetek, ingyen adnak át üdülőjogokat emberek, hiszen a fenntartási díjat sem tudják fizetni. Mi az elsőt 2 éve adtuk vissza ingyen, és már 140.000 Forint maradt a zsebünkben. Nem azért írom, mert az üdülőjogok rosszak, kettőt meg is tartottunk, mivel sokat utazik a család külföldre. De csak annak ajánlom, aki minden évben 2-3 hetet külföldön akar tölteni.

bluebee 2014.01.18. 14:02:06

@Ilcsi53: Ha még mindig nem adtad el, segítek szívesen, hogy ne gatyásodj le teljesen. Fizeted a fenntartási díjat? Mennyi évente?

Ilcsi53 2014.01.18. 14:22:44

Kösz a felajánlást, de azt hiszem Te sem tudsz olyan ajánlatot mondani, ami reális lenne. Most ez a cég árulja, én meg az ismerőseimnek ajánlottam fel ha nem sikerül eladni, megy a rokoni csapat, így a fenntartási költséget legalább megúszom a jövőben. 385 Euró egyébként évente a 6 személyes apartman Bracson. (Egyébként a cég 2.900000-ért árulja, én kéz alatt 1900000-ért.)

ALex66 2014.01.19. 08:09:41

@Ilcsi53: Bocsánat, hogy csak most járok erre, de nem volt kedvem semmihez. A válaszom, NEM. :(

to:rppapa 2014.01.29. 16:52:25

Kedves Ilcsi53! és többiek!
Értsétek meg, hogy egyik cég sem ad el semmit. Abból élnek, hogy akit egyszer sikerült becsapni, azt máskor is sikerülhet, ha elég ügyesen csinálják.
Gondoljátok meg: hol van az élet más területén olyan, hogy ha el akartok adni valamit (házat, autót, ingóságot, bármit), akkor előre kell fizetni a közvetítőnek?!
Teljesen mindegy, hogy milyen mesét találnak ki, a lényeg az, hogy 30-100-300 ezerre lehúznak és utána nem csinálnak semmit, hiszen nem is vállalnak semmit. Ha ez naponta csak 1-2 emberrel sikerül, akkor is havonta több milliót keresnek.
Félreértések elkerülése végett: az üdülési jog eredeti megvásárlását azért nevezem becsapásnak, mert mindenkinek azt hazudják, hogy ez egy értékmegőrző befektetés és bármikor eladható.
A timeshare üdülés önmagában nem csalás, csak az, ahogy rásózzák az akkor még gyanútlan vásárlókra, az a tisztességtelen.
És csatlakozom Alex66-hoz... jelentkezzen az, akinek bármelyik cég bármennyiért eladta az üdülési jogát!!!
süti beállítások módosítása