hajnali kettő

2010.12.04. 00:37

Napló:

Lilla pénteken este bulizni ment az osztálytársnőivel. Az egyik osztálytársa szülinapját ünnepelték. Nekem meg fel kellett készülnöm, mert a leányzó bejelentette, hogy hajnali kettőig ne is várjuk. Így el is mentünk délután szunyókálni kicsit. Ahogy azt kell, be is állítottam a vekkert, hogy egy órai szundi után kíméletlenül ébresszen fel, mert kezdeni kell  takarítást, hogy végezzünk. Na ebből az lett, hogy automatikusan kinyomtam a csörgőt és este nyolcig aludtunk. Ekkor kaptam váratlanul egy meglepő sms-t. "gyere értem 9-re". Hö. Mi van? Nem akar bulizni? Nemá! De anyira mégse jönne, mert még van egy óra... Persze ott voltam időben. Hol? ja, a Kávészínben. Már jöttek is, (ok, csaltam, küldtem sms-t, hogy megjöttem) szépek voltak és szemtelenül fiatalok. Irigylem a pasijaikat, persze Lilláét majd jól elüldözöm, ha nem lesz megfelelő... :) Hazafele meglepően őszinte volt. Elmondta, hogy azért jön haza, mert a többiek (3 grácia) a Vesztegzár-ba mennek. Lilla már említette és akkor meg is tiltottuk neki hogy odamenjen. És Lillában volt annyi, hogy nem osont el a tudtunk nélkül, hanem hazajött. Nagyon örültem, hogy van benne ennyi józanság. Apropó józanság. Más is bevallott. Az egyik barátnője ivott egy vodka-narancsot a másik meg egy bacardi-colát. Belekóstolt és biza rendelt magának mindegyikből sajátot. Hmm, nem semmi  a leány. Meg se látszott rajta. Csak érezni lehetett. :) Nem szedtük le a fejét, mi is ittunk ilyen idősen, nem vagyunk hülyék, csak felnőttek! :) De az jó, ha még megvan a bizalom köztünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr452498427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzívemSzépségesSzépSzerelme 2010.12.09. 13:55:52

Ajaj Kedves Barátom!

Talán jobban tetszik tenni, ha elektromos áramot fog bevezetni minden kilincsbe:-)) a lakásba, mert ha a leányzó menni akar úgyis megy, de ezt tudod Te Magad is.
Örülök, hogy bizalommal van irántatok ez borzalmasan sokat számít, ne rontsad el.
vigyázz Magadra, Te ezermester.
Az én derekam is oda van meg vissza erre az időre. Pusszantás
süti beállítások módosítása