Tankérem, hiányoztam...

2013.04.24. 08:29

Napló:

Huh, nagyon régen nem írtam. Ennek egy oka van, hogy elvitte az időm egy játék. Amibe Lilla rángatott bele. A Facebook-os Marvell Avengers Aliance. De most végre elszállt a varázs, ha játszom is nem vagyok már a rabja. :)

Igyekszem pótolni az elveszett hónapot, addig is egy összefoglaló:

Gergő nagyot lépett, kitalálta, hogy helikopter pilóta szeretne lenni. Ennek legfőbb akadálya, a látása. Az ismerőse közül többen megműttették magukat ezért bátrabban állt neki, hogy ő is "kés alá feküdjön". Ami jelen esetben lézer. Az évek alatt összegyűjtött pénzét (szülinap, karácsony) amit a bankban tartott most beáldozta. Volt egy pont amikor megijedtünk, mert a szaruhártyája "összegyűrődött" vagy valami hasonló, de azóta a szemcseppeknek köszönhetően az is szépen javul. Dolgozni persze nem akar elmenni, erősen hanyagolja a nyelvtanulást.


Lilla készül az érettségire. Legalábbis állandóan erre hivatkozik, ha bármit kérünk tőle. :) Mellette sokat nézi a mangáit meg az animéit, de ha kell valami morcosan azzal jön, hogy nincs ideje. Jár német tanárhoz, a japán tanfolyam a nyárra szünetel. Kiderítettük (hogy Anikó, vagy Lilla talált rá nem tudom már), hogy az egyetemen a japán nyelvet angol-japán könyvekből, jegyzetekből tanítják. Ebből adódik, hogy legalább annyira meg kellene tanulnia angolul, hogy a tankönyvek szövegét megértse. Ezért egy intenzív angol tanulásba kezdett. Az érettségi végéig heti egyszer utána 2 vagy 3 alkalommal hetente. Persze az egészet megint mi fizetjük.

A komód végre összeállt. :) A fiókok beállításával annyit kínlódtam, többször futottam neki, hogy teljesen elment tőle a kedvem. Végre találtam egy segédeszközt (előtte már sokszor, - sőt soxor - áttúrtam a netet megoldásokért) amivel emberi módon sikerült beállítani a fiókokat. Mondjuk 99%-os eredménnyel. De legközelebb jobban megy majd. :) 

fioksin_szerelo_sablon_1366783415.jpg

Végül, Vica, Anikó barátnéja kórházba került. Kétoldali tüdőgyulladással, intenzív majd Csákvárra a tüdőszanatóriumba. Anikó, mikor meglátta a lakását (ruhákért mentünk) elhatározta, hogy segít. Mert látszott, hogy a betegség miatt (nagyon, de nagyon fulladt, így került be a kórházba) régen nem tudott takarítani. Anikó, Lilla (többször) és egyszer én is dolgoztunk az ügyön. :)

Szerző: ALex66

Szólj hozzá!

Címkék: komód

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr745244128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása