asztal + fűrész = polc

2012.12.03. 10:28

Napló:

Vasárnap addig piszkált Anikó amíg nekiálltam Lilla asztalához megcsinálni a polcot. Egy sima, fejtetőn álló L betű, hozzá csavarozva az asztal lábához, mi ebben a nehéz?

Volt a régebbi asztal verzióból még asztalláb (nem, nem sima lábak, inkább bútorlap lapok), azok szolgáltak alapanyagként. Hogy ne mozduljon el fűrészelés közben egy megfelelően nehéz tárgyat kerestem, amivel leszoríthatom a lapot. Meg is találtam, ott ült benn a szobájában. Igen, Lilla lett a nehezék. :) Ha már neki kell a polc, "dolgozzon meg" érte. :) Mit is mondjak? Van még hova fejlődni, ha egyenes fűrészelésről van szó. :) De amíg egy jó ráspoly és sok idő van, minden megoldható. :) A harmadik alkalommal már tökéletesen vittem végig a vonalon a fűrészt...ellenben a vonal volt ferdén berajzolva....jóvanna, nem lehet minden tökéletes. Persze mindezt takarítás után követtem el. Végül kitaláltuk, hogy csinálok egy pici kocsit (van 5 fölös székkerekem/görgőm, mikor vettük a székemet, alapból nem jó fajta görgök voltak rajta és kellett olyan ami kemény padlóra való) és majd az fog az új polc alatt állni. Rajta lesz Lilla táskája és ha kell simán kigurítja, ha nem kell begurítja a helyére. Ez a terv....  folyt köv.

Szerző: ALex66

Szólj hozzá!

Címkék: barkács

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr484944538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása