mandulák

2013.02.13. 11:46

Napló:

Anikó kedvenc esti körkérdése. Csoki? Süti?

Ezért sütött egy isteni linzert, cukorral és mandula szirmokkal. :) Az ötlet bevált, naaagyon finom lett, de mára sajna elfogyott. :) Pedig egy igazán nagy adag (ha jól hallottam 3x a recepthez képest) volt.

A másik mandula Gergőé. Már pénteken este rosszul volt, lázas, de reméltük, hogy "csak" náthás, influenzás. Végül szombat délután elmentünk az ügyeletre. Mázlink volt, épp akkor jött ki valaki a rendelőből és nem volt más senki. :) Ráadásul a rendes dokink volt az ügyeletes. :) Az itt megspórolt időt elhasználtuk a gyógyszertárban. :( Mostanra már alig van láza, ellenben a torka fáj, a tüszős mandula gyulladás miatt. Alig tud enni. Szerencsére pont pénteken kaptuk meg Anyutól a mentő bogyó adagot. :)

A Vaterán sikeresen eladtam az egyik routerem, a másik még folyamatban. Lehet, hogy a régi kenyérpirítónk is elmegy még a héten.

Anikó elkezdte szervezni Lilla ballagási ebédjét. Felhívtam a Szárcsát, ahol szoktunk enni, de már telt ház van. Este Anikó telefonálta végig azokat a helyeket, ami esetleg megfelelőek lehetnek. De tele van szinte minden normális hely. Nehéz a választás, mert kb 12-en lennénk így pár hely kiesik. Végül a Kiskakas-tól kaptunk egy tippet, tudtukon kívül. Ebédre ugyan náluk sincs hely, ellenben este igen. Hopsz a beidegződés! Ugye? Hiszen mi mehetnénk akár vacsorázni is! Egyből ment a telefon a Szárcsába és ma délután megyünk megnézni hova tudnának minket elhelyezni. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr485078138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása