eumedia

2012.08.07. 09:28

Napló:

Gergő diplomájához kell a nyelvvizsga. Lilla felvételiéhez nagyon jó lenne a nyelvvizsga. Ezért mikor felhívott minket egy hölgy, hogy ajánlana egy nyelvtanfolyamot, meghallgattuk. Csütörtökön itt is volt egy "üzletkötő", aki további mézesmadzagot húzott el előttünk. Egy nyelvi tesztet is (egy oldal, 25 kérdés) csináltatott a gyerkőcökkel (lehet ilyet mondani egy 20 éves emberre és egy érettségizni készülő másik emberre?) amit poénból én is megcsináltam, németből. A vége az lett, hogy kell a nyelv, vágjunk bele. (kis csoport, heti egyszer, magas a sikerrátájuk) Sajnálom, hogy nem voltam pofátlan és a beszélgetés alatt nem mentem és kerestem rá a  cégre. eumedia. (csakazértiskisbetűvel). Utólag láttuk, hogy elég sok negatívot mondanak az emberek, de szinte sose a tanítás minőségét kritizálják. Anikómnak sikerült céginfót szerezni róluk. Pénteki érvényességgel hét végrehajtási eljárás folyik ellenük, maga a cég tavaly november végétől létezik (hoppá, az üzletkötő szerint már két éve is voltak itt Fehérváron) ok, hogy egy bt-ből alakultak át, de akkor is. Attól tartunk, hogy "szokásukhoz híven" nem fognak fizetni a terembérletért, vagy rosszabb esetben a tanároknak és így elúszik a tanfolyam a pénz és az idő. Szombaton úgy döntöttünk élünk a 8 napon belüli felmondás lehetőségével.

Nagyon érdekes volt a teszt eredménye. Most tök mindegy a színvonal, meg ilyesmi. Ami megfogott benne, hogy Lillának és nekem ugyan azok voltak a hibáink. Nem csak maga a kérdés, de a hibás válaszok is ugyan azok voltak. :) Ezen Lilla 2 napon át poénkodott. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr954698194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása