aug 20., a mi ünnepünk

2012.08.21. 08:43

Napló:

Számunkra augusztus 20. különleges ünnep. Gergő szülinapja. Most azonban valahogy nagyon nem jól sikeredett. Gergő is letört volt, gondolom tervezett valamit a barátaival és nem lett belőle semmi. Sajnos nem beszélt róla. Szegény Anyu. Eljött felköszönteni Gergőt, de egy olyan hallgatag, búskomor társaságot talált, hogy el is menekült. Persze, ha egy nappal korábban jön, sokkal vidámabbak vagyunk. Reggeli után még Catanoztunk is, pedig azt ritkán játszunk, mert sokáig tart és sok hely kell hozzá. Most meglepetés győzelem született, Anikó nyert! Szorosan mögötte Lilla, aki morci is lett, hogy nem ő nyert. Ez van. Anyu is, mikor megkérdeztem mi újság, magáról alig beszélt. Most éppen egy régi kedves közös ismerősről beszélt, Éváról, akit még a Hősemberképzőben ismertem meg. Szegényre rájár a rúd. Anyuval azután ismerkedett meg, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére sikeresen leküzdötte. Azután összejött egy másik Hősemberképzőssel, Pozsy-val, aki szintén rákot kapott, de ő nem volt ilyen szerencsés, több éve már, hogy eltávozott. Most pedig a férje kapott stroke-kot, fél oldala lebénult, beszélni nem tud. Nos ilyen vidám hírekkel jött elő Anyu Gergő szülinapján.

Este elmentünk megnézni a fehérvári tűzijátékot. Vica adott egy jó tippet, honnan lehet jól látni és nem megsüketülni. A nap fénypontjaként láttunk egy elég fantáziátlan produkciót. Voltak jó pillanatok benne, de mi ennél több látványosságot szerettünk volna. Nem voltunk elégedettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr924722614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzívemSzépségesSzépSzerelme 2012.08.21. 23:46:26

Kedves Lajos!

Köszönöm, hogy megemlékeztél, rólam, Laciról, és a férjemről blogodban. Sajnálom, hogy Édesanyád szomorúvá tette a szép születésnapi ünneplést.
Jó egészséget és további fogyózást kívánok Neked.

Éva

ALex66 2012.08.22. 09:42:11

Szia,

nem anyu tette azzá, már eleve nyomott volt a hangulat. Örültem, hogy hallok rólad, csak szomorú, hogy rossz hírt.

Jobbulást, neked meg sok erőt!

SzívemSzépségesSzépSzerelme 2012.08.22. 22:30:55

Szia!
Igen olvastam, hogy eleve nem jól sikeredett a születésnap, sajnálom.
Nagyon-nagyon fáradt vagyok, minden nap a kórházba járás, és nem tudok vele kommunikálni jobb oldali teljes bénulás. Fogy az erőm, nem bírom ebben a melegben az utazást a sok nagy beteget:-(( az anyós meg az őrületbe kerget, lehet megyek a Margit híd alá hajléktalannak.
Azt hiszem Ő feladta nem is akar semmit sem. A héten haza akarták adni, én megmondtam meg sem tudom mozdítani, aztán a háziorvosunk és egy kis boríték után maradhat még 2 hétig a dél-pesti kórházban utána Csepel ott van nagyon jó rehabilitáció persze oda is protekcióval lehet bejutni, ott talán 2 hónapig maradhat, persze fizetős. Nem is tudom miért fizettük több évtizedig a TB-t. Nagyon-nagyon fáradt vagyok. Jó éjt és köszönöm szépen. Éva
süti beállítások módosítása