Fejfájás

2013.02.07. 13:41

Napló:


Tegnap Anikó és Lilla egy fejfájás specialistánál voltak a neurológián. Sajnos (vagy szerencsére) nem jegyeztem meg a doki nevét. Gyakorlatilag semmi újat nem mondott. Na jó, teljesen letiltotta a tej ivásról (eddig se nagyon itta, mert érzékeny rá). Szerinte ugyanis örökletes hajlamú migrénje van a leánynak. Amit szerintem tőlem "kapott". Ebben csak a fura, hogy régebben a talp masszírozók a bolygóidegre fogták illetve, hogy azt nyomja valami.

Engem csak az zavar, hogy gyerekkoromban nekem is rengeteget fájt hasonlóan a fejem. Végül huszonegynéhány évesen kerültem egy csontkovács kezébe, aki rövid tekergetés után örökre elmulasztotta a fejfájást. Legbelül azt gondolom, hogy Lillának is ugyanez lehet a baja. Anikó (ki más) kinézett egy csontkovácsot Siófokon és hamarosan el szeretné vinni Lillát - esetleg Gergőt is - oda.

Így legyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr375067411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása