két év 1 hónap

2013.02.14. 12:27

Napló:

Tegnap este békésen dogozom a gépen, mikor a monitorom villan egyet (lehet, hogy "sóhajtott is") és "se kép se hang". Az egyik sarka érezhetően melegebb volt mint a többi, de ennyi, vége, kampec. Szerencsére Lillának  laptop-ja van, így a rendes monitorát "ideiglenesen" kölcsönvettem, hogy kiderüljön, a monitor vagy a videokártya szállt el. A monitor volt. Kikerestük a garancia papírját, hátha, de nem. Két év egy hónap és kilenc napja vettük. Mondjuk ez se sokat segített volna, mert csak egy évet vállaltak garanciát rá. Egy Fujitsu monitor volt, nagyon szép képpel. A nála sokkal-sokkal öregebb másik monitorok (Acer) még rendesen működnek. Most úgy gondolom, vissza fogok térni ehhez a márkához. Most azt tervezem, hogy keresek a közelben egy szervizt és megjavíttatom velük, és amíg a javítás garanciája él, eladom a Vaterán. :) Apropó, Vatera, sikeresen újra eladtam a régi kenyérpirítónkat. :) Az első alkalommal a vevő nem jött érte és a sokadik levelemre sem válaszolt. Szerencsére pénzt nem adott. Most már csak egy megfelelő dobozt kell keresnem, hogy elküldjem. Lehet várok szombatig, mert akkor elmegyünk Anikó szüleihez és talán a padláson megtaláljuk az eredeti dobozát. :) Az új monitort már kinéztem csak sokba kerül...mert egy picivel nagyobbat szeretnék, mint ami volt.

Gergő volt újra dokinál. Bedagadt az arca és a kapott gyógyszer mellékhatásai között szerepelt az allergiás arc dagadás. A doki megnyugtatott, hogy ez nem allergia. Nő a bölcsesség foga és az dagadt be. :( Előbb utóbb el kell mennünk Szekszárdra a dokihoz. :(

Gergő szeretné megműttetni a szemét, hogy jelentkezhessen katonai iskolába. Megegyeztünk, hogy a legjobb lenne minél előbb (leginkább most) elkezdeni az egész procedúrát, mire szeptemberben újra iskolába menne, képes legyen nézni ki a fejéből. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://alexmemories.blog.hu/api/trackback/id/tr225080139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása